Laatu

Premetec
Ota yhteyttä

Valitsimme laadun, varmuuden ja tuottavuuden.

Premetec on sitoutunut kokonaisvaltaisesti laatu- ja ympäristöjärjestelmän toteuttamiseen sekä jatkuvaan parantamisen periaatteeseen. Kehitämme tavoitteellisesti konekantaamme, henkilöstömme osaamista ja prosessejamme, jotta tuotamme yrityksellesi vastuullisesti parasta palvelua ja virheetöntä laatua.

Laatu mielessä joka hetki

Vastaamme tarkasti yrityksesi toimitusaika- ja laatuvaatimuksiin. Käytössämme on sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä. Olemme sitoutuneet myös toimimaan vastuullisesti ympäristöjärjestelmä ISO 14001 noudattaen.

Meillä laatu on jokaisen vastuulla läpi prosessien. Opastamme työntekijöitämme omaehtoiseen laatu- ja vastuullisuusajatteluun ensimmäisestä työpäivästä lähtien, jotta jokainen ymmärtää laatu- ja ympäristöjärjestelmän merkityksen ja vaatimukset omassa työssään.

Jäljitettävyys ja läpinäkyvyys

Osavalmistuksessa ja työkaluissa käyttämämme raaka-aineet ovat aina jäljitettävissä, jolloin voit olla varma niiden laadusta ja alkuperästä. Asiakkaanamme saat meiltä raaka-ainetodistuksen ja todistukset tehdyistä pinta- ja viimeistelykäsittelyistä. Tuotteillamme on myös digitaalinen jalanjälki eli koko valmistusprosessimme on täysin seurattavissa ja varmistettavissa.


Kestävää kumppanuutta.

Vain varma ja virheetön huippulaatu on mielestämme kyllin hyvää asiakkaillemme. Se on perusta, jolle rakennamme asiakassuhteemme. Teemme joka päivä tinkimättömästi töitä sen eteen, että tuotamme pienille ja suurille asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja – eri toimialojen erityistarpeet ja ajankohtaiset vaatimukset tarkasti huomioon ottaen.

Lue lisää asiakkaistamme ›

Pitoa urallesi pitkällä tähtäimellä.

Yrityksemme on yhtä vahva kuin henkilöstömme. Sen vuoksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä työympäristön toimivuuteen. Vakaasti kasvavalla Premetecillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 metallialan ja teollisen suunnittelun ammattilaista.

Katso avoimet työpaikkamme ›