Premetec asiakkaat

Parhaat ratkaisut syntyvät yhdessä.

Premetec
Ota yhteyttä

Kestävää kumppanuutta

Vain varma ja virheetön huippulaatu on mielestämme kyllin hyvää asiakkaillemme. Se on perusta, jolle rakennamme asiakassuhteemme. Teemme joka päivä tinkimättömästi töitä sen eteen, että tuotamme pienille ja suurille asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja – eri toimialojen erityistarpeet ja ajankohtaiset vaatimukset tarkasti huomioon ottaen.

Prosessiteollisuus

Valmistamme sopimusvalmistuskumppanina osia ja osakokonaisuuksia paperi- ja kartonkikoneisiin, puun jatkojalostusteollisuuteen sekä sahateollisuuteen. Raaka-aineina käytämme teräksiä, ruostumatonta terästä, alumiinia ja kuparimetalleja sekä muoveja. Huolehdimme prosessiteollisuuden asiakkaillemme myös kokoonpanot ja testatut kokoonpanot.


Kaivosteollisuus

Kaivoisteollisuuden asiakkaillemme valmistamme koneistamalla erilaisia komponetteja, osia ja osakokonaisuuksia laitteisiin, joissa käsitellään voimakkaasti happamia ja emäksisiä aineita. Käyttämämme materiaalit ovat huippulaadukkaita, korroosionkestäviä ja jäljitettäviä.


Elintarvikealan laitteistovalmistajat

Valmistamme osia ja osakokonaisuuksia elintarvikealan laitteistovalmistajille. Koneistamme esimerkiksi mejerikäyttöön ja kahvilakoneisiin säiliöiden runkoja, kansia ja päätyjä. Elintarviketeollisuuden korkeiden hygieniavaatimusten mukaisesti tuotteemme ovat pintalaadultaan naarmuttomia ja raaka-aineet korkeatasoisia sekä jäljitettävissä. Suunnittelemme ja valmistamme toimialan yrityksille lisäksi työkalukokonaisuuksia, kuten muotteja elintarvikepakkausten ja kertakäyttöasioiden valmistamiseen.


Lääketeollisuus ja terveysteknologia

Valmistamme työkalumuotteja ja niiden komponentteja lääketeollisuuden alan yrityksille. Hallitsemme erittäin suurta tarkkuutta vaativien työkalujen valmistamisen sekä pystymme vastaamaan tiukkoihin puhtausvaatimuksiin. Teemme valmistuksen jälkeen tuotteillemme tarvittaessa ultaäänipesun, jonka jälkeen niissä ei ole epäpuhtauksia. Terveysteknologian ja lääketieteellisen kuvantamisen alalla toimiville asiakkallamme valmistamme ja suunnittelemme painevalumuotteja röntgenlaitteisiin sekä muihin lääketeollisuuden lopputuotteisiin.


Elektroniikkateollisuus

Suunnittelemme ja valmistamme työkalukokonaisuuksia eliektroniikkateollisuusalan yrityksille muun muassa mittalaitteiden ja -järjestelmien, taajuusmuuntajien, led-valaisimien, äänentoistolaitteiden sekä kotitalouksien pienlaitteiden valmistamiseen.


Ajoneuvoteollisuus

Teemme ajoneuvoteollisuuteen muottityökaluja akkujen valmistamiseen, ohuiden muovikalvojen leikkaimia sekä muita työkaluja ajoneuvojen eri komponenttien valmistamiseen.


Liikunta- ja hyvinvointialan laitevalmistajat

Teemme kuntosalilvalmistajien laitteitteisiin komponentteja. Sopimusvalmistajana pystymme toimittamaan asiakkaillemme osia joustavasti myös varastosta nopealla toimitusajalla.


Infrarakentaminen ja yleisteolliset sovellukset

Tuotamme asiakkaillemme eri teollisuudenaloilla työkaluja hiilikuitu- ja lasikuituprofiilien ja -putkien valmistamiseen. Infrarakentamisen alalla toimiville asiakkaillemme tuotamme veto- ja leikkaintyökaluja, joilla he valmistavat muun muassa sadevesijärjestelmiä.