Tuotekehitys
ja konsultointi

Premetec
Ota yhteyttä

Parhaat ratkaisut syntyvät yhdessä

Tuottavimmat ja toimivimmat ratkaisut luodaan saumattomalla yhteistyöllä. Siksi tuemme yritystäsi valmistettavan tuotteen suunnittelussa ja valmistustavan kehittämisessä. Se lisää tuotekehitysprosessisi tehokkuutta ja tuo kustannussäästöjä tuotantoosi.

Valmistettavuuden konsultointi ja arviointi


Suunnittelu- ja kehitystiimimme tukee yritystäsi tuotteiden valmistettavuudessa. Hankitpa meiltä osavalmistusta tai Toolman-työkalukokonaisuuden, olemme alihankkijakumppanina apunasi materiaaleihin, tuotantoon ja kokoonpanoon liittyvissä valinnoissa jo tuotteiden suunnitteluvaiheessa.

Ajoissa aloitettu yhteistyö lisää suunnitteluprojektisi hallittavuutta ja nopeuttaa tuotekehitysprojektien läpivientiä ja ennaltaehkäisee tuotteen valmistamisen yhteydessä ilmeneviä ongelmia.


Kestävää kumppanuutta.

Vain varma ja virheetön huippulaatu on mielestämme kyllin hyvää asiakkaillemme. Se on perusta, jolle rakennamme asiakassuhteemme. Teemme joka päivä tinkimättömästi töitä sen eteen, että tuotamme pienille ja suurille asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja – eri toimialojen erityistarpeet ja ajankohtaiset vaatimukset tarkasti huomioon ottaen.

Lue lisää asiakkaistamme ›

Pitoa urallesi pitkällä tähtäimellä.

Yrityksemme on yhtä vahva kuin henkilöstömme. Sen vuoksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä työympäristön toimivuuteen. Vakaasti kasvavalla Premetecillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 metallialan ja teollisen suunnittelun ammattilaista.

Katso avoimet työpaikkamme ›