Digitaalisuus

Premetec
Ota yhteyttä

Saumaton osa digitaalista toimitusketjuasi

Tehtävämme sopimusvalmistajanasi on taata osaltamme tuotantolinjasi keskeytymätön toiminta sekä tarjota yrityksellesi tietoa, jota tarvitset osana globaalia digitaalista toimitusketjua. Siksi olemme läpivalaisseet ja digitalisoineet kaikki prosessimme ja niiden hallinnan – aina tuotannosta toimistoon.

Reaaliaikaista tietoa tuotannosta

Digitaalisten prosessiemme ansiosta pystymme integroitumaan saumattomaksi osaksi yrityksesi hankinta- ja tuotannonohjausprosesseja sekä tarjoamaan reaaliaikaisesti päivittyvän näkymän sovittuihin tuotannon mittareihin.

Jokaisella tuotteellamme on kirkas digitaalinen jalanjälki aina raaka-aineesta valmiiseen kappaleeseen saakka eli valmistusprosessimme on täysin seurattavissa ja varmistettavissa.

Kun tuotanto rullaa, et kuule meistä

Tavoitteemme on, että raportointi ja muu yhteydenpito asiakkaidemme kanssa tapahtuu niin avoimesti ja automaattisesti, että siitä ei koidu kenellekään ylimäärästä työtä.

Tuotannonohjauksemme tuottaa jatkuvasti tietoa myös asiakkaidemme suuntaan. Hyödynnämme Digital Twin -ratkaisua, mikä tuo tehokkuutta, turvallisuutta ja läpinäkyvyyttä. Pystymme esimerkiksi tutkimaan prosesseja, koneita ja dokumentteja yhdestä paikasta ja voimme säätää tilausten ajankohtia ajasta ja paikasta riippumatta.


Kestävää kumppanuutta.

Vain varma ja virheetön huippulaatu on mielestämme kyllin hyvää asiakkaillemme. Se on perusta, jolle rakennamme asiakassuhteemme. Teemme joka päivä tinkimättömästi töitä sen eteen, että tuotamme pienille ja suurille asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja – eri toimialojen erityistarpeet ja ajankohtaiset vaatimukset tarkasti huomioon ottaen.

Lue lisää asiakkaistamme ›

Pitoa urallesi pitkällä tähtäimellä.

Yrityksemme on yhtä vahva kuin henkilöstömme. Sen vuoksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä työympäristön toimivuuteen. Vakaasti kasvavalla Premetecillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 metallialan ja teollisen suunnittelun ammattilaista.

Katso avoimet työpaikkamme ›