Osavalmistus

Premetec
Ota yhteyttä

Tuotantoketjusi varmin lenkki

Meillä on taitoa ja tahtoa työstää myös sellaisia materiaaleja, joiden koneistaminen vaatii erikoisosaamista ja -tekniikkaa. Kehitämme jatkuvasti asiantuntemustamme ja konekantaamme, jotta pystymme tarjoamaan yrityksellesi varmoja ratkaisuja myös haastaviin toteutuksiin.

Koneistusta sopimusvalmistuksella


Yrityksemme on erikoistunut pienten ja keskisuurten kappaleiden koneistukseen. Työstämme karkaistut kovat materiaalit, rakenneteräkset, ruostumattomat teräkset, nuorrutusteräkset, alumiinit ja kuparimetallit sekä muovit ja komposiitit.

Konekantamme soveltuu sekä isojen että pienten toimituserien tekemiseen. Valmistamme yksittäiskappaleet ja prototyypit, suursarjat sekä osakokonaisuudet. Voit hankkia meiltä myös tuotteiden viimeistelyn lämpökäsittelyllä ja kokoonpanon.

Palveluihimme kuuluvat peruskoneistuksen ohella muun muassa pikateräksen koneistus, mikroreikien poraus, suurnopeustyöstö, lankasahaus ja uppokipinätyöstö.

Reaaliaikaista tietoa tuotannosta ja jäljitettäviä materiaaleja


Digitaalisten prosessiemme ansiosta pystymme integroitumaan saumattomaksi osaksi yrityksesi hankinta- ja tuotannonohjausprosesseja sekä tarjoamaan reaaliaikaisesti päivittyvän näkymän yhdessä sovittuihin tuotannon mittareihin.

Käyttämämme materiaalien alkuperä on aina jäljitettävissä. Asiakkaanamme saat meiltä raaka-ainetodistuksen sekä todistuksen kappaleiden viimeistelystä.


Kestävää kumppanuutta.

Vain varma ja virheetön huippulaatu on mielestämme kyllin hyvää asiakkaillemme. Se on perusta, jolle rakennamme asiakassuhteemme. Teemme joka päivä tinkimättömästi töitä sen eteen, että tuotamme pienille ja suurille asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja – eri toimialojen erityistarpeet ja ajankohtaiset vaatimukset tarkasti huomioon ottaen.

Lue lisää asiakkaistamme ›

Pitoa urallesi pitkällä tähtäimellä.

Yrityksemme on yhtä vahva kuin henkilöstömme. Sen vuoksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä työympäristön toimivuuteen. Vakaasti kasvavalla Premetecillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 metallialan ja teollisen suunnittelun ammattilaista.

Katso avoimet työpaikkamme ›