Toolman
työkalukokonaisuudet

Premetec
Ota yhteyttä

Sinulla on tuote. Me luomme työkalut sen valmistamiseen

Premetec suunnittelee ja valmistaa Toolman-työkalukokonaisuuksia – muotteja, leikkaimia, veto- ja puristustyökaluja – eri teollisuusaloille massatuotannon tarpeisiin. Kun sinulla on tuote, me luomme yrityksellesi työvälineet sen valmistamiseen. Asiantuntevasti, varmasti ja tehokkaasti.

Teollisuuden massatyökalut

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää lopputuotteen valmistettavuuden konsultoinnin, työkalujen suunnittelun ja valmistuksen. Menetelminä hyödynnämme CNC-koneistusta, uppokipinätyöstöä ja lankasahausta. Edellä mainittujen ohella huolehdimme työkalujen viimeistelystä pinta- ja lämpökäsittelyllä, kokoonpanosta ja työkalun toimivuuden testaamisesta sekä laadun varmistuksesta. Tuotemittauksen pystymme tekemään jopa tuhannesosamillin tarkkuudella.

100 % luottamuksellista kehitystyötä

Työkalusuunnittelu on yhteistyötä, jossa luottamuksen merkitystä ei voi riittävästi korostaa. Olemme useiden kansainvälisten suuryhtiöiden erikoistyökaluvalmistaja, jonka kokemusta ja luotettavuutta arvostetaan. Kun olemme tuotekehityskumppanisi ja työkaluvalmistajasi, pystyt tulostahdissa, pärjäät varmemmin kilpailussa tuotemarkkinoilla ja myös tuotetietosi ovat varmasti turvassa.


Kestävää kumppanuutta.

Vain varma ja virheetön huippulaatu on mielestämme kyllin hyvää asiakkaillemme. Se on perusta, jolle rakennamme asiakassuhteemme. Teemme joka päivä tinkimättömästi töitä sen eteen, että tuotamme pienille ja suurille asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja – eri toimialojen erityistarpeet ja ajankohtaiset vaatimukset tarkasti huomioon ottaen.

Lue lisää asiakkaistamme ›

Pitoa urallesi pitkällä tähtäimellä.

Yrityksemme on yhtä vahva kuin henkilöstömme. Sen vuoksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä työympäristön toimivuuteen. Vakaasti kasvavalla Premetecillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 metallialan ja teollisen suunnittelun ammattilaista.

Katso avoimet työpaikkamme ›