Yrityskulttuuri

Premetec
Ota yhteyttä

Asenne rautaa. Sydän kultaa.

Me Premetecillä teemme jokainen tinkimättömällä asenteella töitä sen eteen, että tuotamme sinulle asiakkaanamme tarpeisiisi tarkasti sopivia, varmasti laadukkaita ja tuottavia ratkaisuja. Toimimme aina myös vastuullisesti ympäristöä, asiakkaitamme, toimittajiamme ja työntekijöitämme kunnioittaen sekä erilaisuutta arvostaen.

Toimintaamme ohjaavat arvot


Asiakaskeskeisyys:
Pyrimme toiminnallamme tekemään parhaamme asiakkaan eduksi. Pidämme sen mitä lupaamme.Tarkoituksenmukaisuus:
Toimintamme on joustavaa ja tehokasta. Emme hukkaa resurssejamme turhaan, vaan kaikella toiminnallamme on tarkoitus.Tasavertaisuus:
Kohtaamme kaikki ihmiset tasavertaisina – olivatpa he asiakkaita, toimittajia tai työntekijöitämme – uskontoon, etniseen taustaan tai sukupuoleen katsomattaVastuullisuus:
Otamme toiminnassamme huomioon ympäristönsuojelun ja pyrimme valinnoillamme pienentämään hiilijalanjälkeämme


Kestävää kumppanuutta.

Vain varma ja virheetön huippulaatu on mielestämme kyllin hyvää asiakkaillemme. Se on perusta, jolle rakennamme asiakassuhteemme. Teemme joka päivä tinkimättömästi töitä sen eteen, että tuotamme pienille ja suurille asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja – eri toimialojen erityistarpeet ja ajankohtaiset vaatimukset tarkasti huomioon ottaen.

Lue lisää asiakkaistamme ›

Pitoa urallesi pitkällä tähtäimellä.

Yrityksemme on yhtä vahva kuin henkilöstömme. Sen vuoksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä työympäristön toimivuuteen. Vakaasti kasvavalla Premetecillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 metallialan ja teollisen suunnittelun ammattilaista.

Katso avoimet työpaikkamme ›