Uratarinat

Premetec
Ota yhteyttä

Sorvaajasta työnjohtajaksi


Olin tehnyt ammattikoulupohjalta sekalaisia töitä muovialalla vuosia ja kaipasin vaihtelua. Kuulin tutuilta, että Premetec palkkaa uusia tekijöitä, ja sainkin paikan CNC-sorvaajana. Alku oli haastavaa, kun ei ollut kokemusta alalta, mutta oon nopea oppija ja työhön perehdytettiin hyvin. Koneistaminen on kevyttä ja siistiä sisätyötä, koneen asetusten tekoa ja ajoa. Haastavinta on ratkaista, miten kappaleen saa tehtyä koneella tarkasti piirustuksia vastaavaksi.

Eteenpäin uralla talon sisällä

Reilun kolmen vuoden jälkeen työnantaja kysyi, kiinnostaisiko minua työnjohtotehtävät. Tykkään vaihtelevuudesta ja haasteista, joten tartuin tilaisuuteen. Parasta työssäni on aina ollut monipuolisuus. Nyt työnjohtajana olen tuotannon lähiesimies ja lisäksi seuraan koneiden hienokuormitusta, huolehdin logistiikasta eli tavaroiden vastaanottamisesta sekä lähettämisestä. Harkitsen myös opintojen aloittamista ammattikorkeakoulussa töiden ohessa.

Huumorintaju yhdistää

Outokumpuun muutin aikoinaan töiden perässä, ja täällä olen viihtynyt. Neljän lapsen isänä vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen kanssa. Harrastuksena rassailen kotona kaikenlaista, rakennan ja remontoin. Työkavereiden kanssa pidetään saunailtoja silloin tällöin. Meitä yhdistää samankaltainen huumorintaju. Ymmärrämme kaikki vähän huonompiakin juttuja.– Joni Keinänen, työnjohtaja


Kestävää kumppanuutta.

Vain varma ja virheetön huippulaatu on mielestämme kyllin hyvää asiakkaillemme. Se on perusta, jolle rakennamme asiakassuhteemme. Teemme joka päivä tinkimättömästi töitä sen eteen, että tuotamme pienille ja suurille asiakkaillemme laadukkaita ratkaisuja – eri toimialojen erityistarpeet ja ajankohtaiset vaatimukset tarkasti huomioon ottaen.

Lue lisää asiakkaistamme ›

Pitoa urallesi pitkällä tähtäimellä.

Yrityksemme on yhtä vahva kuin henkilöstömme. Sen vuoksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä työympäristön toimivuuteen. Vakaasti kasvavalla Premetecillä työskentelee tällä hetkellä noin 40 metallialan ja teollisen suunnittelun ammattilaista.

Katso avoimet työpaikkamme ›